27 de maig, 2022

CONTINUEM CUIDANT L'HORT AMB EL QUIMET 27.05.2022

 

L'HORT.

Continuem observant com creixen les hortalisses que vam sembrar i plantar. Havíem preparat bé la terra de l'hort cavant-la i passant el rasclet. Aquests dies que ha fet tanta calor, hem hagut de regar més sovint!


SORTIDA AL PARC DE LES OLORS.

Al Parc de les Olors ens ho vam passar molt bé i vam aprendre més coses de les plantes aromàtiques. 

Una de les coses que més ens va agradar va ser tastar el fonoll. N'hi havia molt de plantat i ens van explicar que quan els pagesos tenen set, se'n posen un tros a la boca per fer-la passar. Nosaltres també ho vam provar.SEGUIM AMB LES INFUSIONS.

Ens agrada tastar infusions diferents i poder esbrinar quines ens agraden més.
Un dia vam dissenyar els nostres sobres d'infusions i després vam comptar quines havia triat cadascú. La més triada va ser la d'espígol, seguida per la de camamilla.


Ja sabeu que ens agrada tastar infusions diferents i poder

ENGLISH TIME
Aprofitant que estem treballant les fruites i hortalisses hem explicat aquest conte: Jack and the beanstalk story. Després amb pintura hem fet la nostra mongetera màgica i li hem dibuixat uns números per a poder jugar amb el dau. Llençàvem el dau i anàvem al número que sortia i anàvem sumant fins arribar a dalt de tot. 
Mireu que bé que ens ho hem passat! PREPARANT LES CONVIVÈNCIES.

Ja hem començat a preparar les convivències. Fa uns dies que el Follet Melic volta per l'escola i va perdre un picarol. Nosaltres, que estem molt atents, el vam trobar i li vam deixar una carta per si el volia recuperar. Ens va respondre demanant-nos que li portem al Bosc Màgic!

Ara ja tenim més notícies del Follet Melic. Ens ha fet arribar una carta convidant-nos a La Llobeta, la casa de colònies. Diu que allà hi ha la NOHA, una amiga seva que ens espera i ens vol ensenyar moltes coses del circ. Així que ja hem fet colles i a preparar-nos bé!

Si voleu conèixer la NOHA, mireu aquest vídeo.

PARLAR PELS DESCOSITS.

Hem continuat "Parlant pels Descosits" i explicant les nostres habitacions. Ens agraden molt totes i sobretot ens agrada escoltar com s'expliquen els nostres companys.TARDES D'ESPORT 🏀🏃🏀🏃🏀🏃🏀

Atenció famílies!!

La tarda del dimarts 21 de juny serà especial perquè celebrarem LA TARDA D'ESPORTS, una activitat que fem cada any i que involucra tots els alumnes de l'escola, des de P-3 fins a 4t d'ESO. Tenen lloc unes competicions esportives on cada infant forma part d'un dels 5 equips que formen la paraula TABOR: blauvermell, B groc, O verd o R blanc.

Per això us demanarem que aquell dia els vostres fill@s vinguin vestits amb una samarreta del seu color (a poder ser llisa). Avui divendres 27 de maig us fem arribar un paper amb el color de l'equip del vostre fill/filla.

L'últim dia, a la festa de final de curs, anunciarem els resultats d'aquests jocs. Esperem passar-ho molt bé FENT ESPORT!

                                           🏃   🏁    🏃    🏁   🏃     🏁   🏃
Ens acomiadem esperant poder-vos donar més notícies del Follet Melic, que viu sota un bolet!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada