10 de juny, 2022

A PUNT DE CONVIVÈNCIES 10.06.2022

 

A PUNT DE CONVIVÈNCIES!

Ja estem a punt per anar de convivències!

El follet Melic ens ha anat deixant missatges per les convivències. Nosaltres ens hem preparat fent colles, cantant cançons, practicant el crit i parlant de tot el que hem de portar a la motxilla i el que farem a La Llobeta.

També hem tingut la gran sort de trobar el bagul del FOLLET MELIC amb tots els seus secrets a dins.
No us podeu imaginar la il·lusió que ens fa tenir notícies seves, ara ja ens espera al bosc màgic per viure moltes aventures junts.

Aprofiteu el cap de setmana per acabar de fer la motxilla i no us oblideu de res. Dilluns al matí ens trobarem amb el nostre penjoll de colles, la nostra motxilla de convis ben marcada amb la cinteta que us hem donat i tot enllestit per viure les nostres primeres convivències.









PARLAR PELS DESCOSITS.

Hem acabat l'activitat de "Parlar pels descosits" i hem gaudit molt de les exposicions orals de tots els ELEFANTS. Ens ha agradat molt parlar, escoltar, fer preguntes ... i veure les fotografies de les habitacions.




TEATRE

Vam fer el teatre de la "ZEBRA CAMIL·LA" i aquesta vegada vam poder convidar als ESQUIROLS i als XAIS. Els ELEFANTS que actuaven s'havien preparat molt bé i van fer una gran actuació. Es mereixien els aplaudiments que els vam fer. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏














COLLAGE AMB CREATIVITAT

Aquests dies hem fet uns collages amb molta creativitat. Ens vam inspirar veient quadres d'Henri Matisse fets amb aquesta tècnica. Vam retallar un munt de formes per fer una làmina i així practicar la tècnica. Després, amb les nostres colles, vam fer collage damunt d'uns elefants de fusta. Això sí, abans cada colla va triar un color per pintar l'elefant.











ENGLISH TIME

What is your favorite fruit? 🍉

What is your favorite vegetable? 🍆


Hem après molt sobre les diferents fruites i verdures: tomato, watermelon, onion, grapes...

També hem parlat del que ens agrada i del que no responent a la següent pregunta: Do you like ....
I els Elefants responien: Yes, I like or no, I don't! 

I sobretot hem cantat molt! Us deixem les nostres dos cançons preferides.







L'HORA DE FER MÚSICA

Estem aprenent les cançons de convivències, aquelles que cantarem a l'autocar i quan arribem i fem colles, quan trobem notícies del nostre follet Melic, quan anem a dinar i a sopar, ... Segur que ho passarem MOLT REBÉ!! Cliqueu als enllaços per escoltar-les:

ARA ANEM DE CONVIVÈNCIES

EL FOLLET

ELS FOLLETS DEL BOSC 

SI MARXEM D'EXCURSIÓ




Aquest cap de setmana teniu feina! Prepareu bé la motxilla de convivències amb la cinta del nom i deixeu a punt el cartell de colles per venir dilluns a gaudir de les primeres convivències dels ELEFANTS.


I estigueu atents per tot el que necessitarem per les activitats de final de curs. Tindrem jocs d'aigua, tarda d'esports i les danses.

El dimecres 22 acabarem el curs i farem la nostra darrera entrada al blog per acomidar-nos i desitjar un bon estiu a tothom.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada