02 de març, 2022

CARNESTOLTES I UNA MICA MÉS ... 03.03.2022


Avui us volem explicar un munt de coses de la setmana del Carnaval. Tenim moltes fotografies per ensenyar-vos ...

A STEAMGLISH hem aprofitat aquesta setmana de Carnaval per treballar les parts de la cara en anglès (eyes, nose, eyebrow, lips, mouth, chin,...). La teacher ens donava unes ordres com: take the blue colour and draw the eyes, take the yellow colour and draw the nose,...
Després hem parlat dels diferents tipus de cabells i cadascú ha escollit com volia fer la seva carota i quins cabells posar. Finalment, hi havia diferents tipus de barrets, hem dit el vocabulari i l'han retallat i enganxat. Ha estat molt entretingut. 










Cada dia hem seguit les ordres del Rei Carnestoltes. El dimarts amb la roba de gran i el cabell ben divertit vam anar a l'escola. Vam començar el matí ben divertits ballant i fent gresca, tal com volia en Carnestoltes.

 









Amb la cançó de l'abecedari de Damaris vam classificar un munt de lletres. Cadascuna al seu lloc i després vam repassar-ne el traç. Encara que sigui una setmana esbojarrada, també calia treballar!



El Carnestoltes ens deixava missatges cada dia i havíem de descobrir què hi deia!
També ens ha donat molta feina perquè ens ho desendreçava TOT!
Amb pijama esbrinàvem el missatge de dia. No sabíem si dir-nos BON DIA o BONA NIT. 😉😊





El dijous una bona barreja d'ELEFANTS esportistes o ben elegants! Així de divertits vam confegir i vam escriure un munt de paraules que li agraden al CARNESTOLTES. Sabeu quines són? 

RUA, MÚSICA, MAQUILLATGE, DISFRESSES ...









I divendres va arribar la visita que estàvem esperant: el CARNESTOLTES i la CARNESTOLTETES!
Els vam ajudar a amagar-se dels homes avorrits!





I a la tarda va arribar l'hora de disfressar-nos. Els nostres amics grans ens van ajudar a maquillar-nos abans d'acompanyar-nos a la rua. 




LA MÚSICA DE CARNAVAL
Hem cantat, recordat i après les cançons i balls de Carnaval. El dia de la festa vam ballar al pati de l'escola totes les classes d'Infantil i Primària. Va ser molt divertit! Voleu seguir cantant? Aquí les teniu.






Esperem que el dimecres us agradés molt venir a veure l'espectacle de titelles "Amb lletra Menuda" de la Teia Moner. Segur que els més menuts i els més grans van gaudir molt. Aquí us deixem la seva web per poder anar a veure més espectacles: 








I ja per acabar us volem explicar que hem acabat el projecte del FONS MARÍ. L'hem gaudit molt i hem après moltíssim.
Ara farem un petit projecte que hem escollit entre totes i tots. Després de totes les propostes i d'escollir-ne una votant, hem decidit que el tema serà: ELS CONILLS.
Així que ja ens podeu ajudar a buscar informació, contes i llibres que ens puguin ajudar en les nostres recerques.

🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada