18 de febrer, 2022

PREPARANT L'ARRIBADA DEL CARNESTOLTES 18.02.22


Tornem a ser aquí per explicar-vos com anem avançant en el nostre projecte i moltes altres activitats i sorpreses.

BUSQUEM PEIXOS

Hem après a dibuixar peixos, amb les seves aletes i cua. En vam dibuixar molts damunt d'un paper gran i se'ns van barrejar una mica. Després ens vam dedicar a buscar-los i anar-los resseguint amb retoladors de diferents colors. Els vam trobar tots!





ARTISTES PINTANT AMB ELS DITS

Per acabar el mural de la classe hem fet peixos amb plats de paper. Els hem pintat amb els dits i cadascú ha descobert què passava amb els colors en barrejar-los. Després hem dibuixat moltes escates i hem enganxat un ull ben obert.







ARTISTES INSPIRATS EN KANAWAGA I LA SEVA GRAN ONADA

Continuant amb la pintura, hem fet la nostra creació  inspirada en LA GRAN ONADA de Kanagawa,   després de mirar amb molta atenció aquest quadre. Vam parlar sobre el que veiem en el quadre, dels seus colors ... i vam descobrir on hi havia el mont Fuji. Ens va semblar que es volia amagar en el mar com una onada.







STEAMGLISH 

A la part d'english vam escoltar un conte molt especial: The Rainbow Fish. És una història molt bonica que ens parla de la importància de saber compartir i ens ha permès també conèixer molt vocabulari del mar, ja que el protagonista és un peix.

Després hem jugat a un memory amb animals del mar i dient el nom en anglès. 

Finalment ens vam posar a pintar el nostre Rainbow Fish 🐟🌈 amb watercolors (aquarel.les). Quan ja ho hem tingut sec, li hem enganxat shiny scales.

Look , look 👀👀👀 !








ENGLISH TIME

Aprofitant que estem treballant els animals del mar, hem aprés aquesta cançó. 

                "Down in the deep blue sea"



Després hem jugat a comptar peixos de diferents colors  i hem cantat aquesta cançó.




I com aquesta cançó també parla de les parts del peix, hem fet una activitat per conèixer-les: TAIL, SCALES, GILLS....



També hem fet aquest joc amb la pantalla interactiva tàctil. Havíem de comptar els peixos en anglès, dir el número i clicar la resposta correcta. Us deixem l'enllaç per si ho voleu provar a casa.

 


JOCS LINGÜÍSTICS

Ja hem canviat els grups de teatre i jocs lingüístics. Aquestes primeres sessions ja hem pogut fer converses i hem gaudit de les primeres activitats.


FEM PSICO!

Aquestes setmanes a l'hora de Psicomotricitat hem fet jocs populars com "El pica-paret", "La bomba" i "La peixera". Anem recordant-ne les normes, disfrutem del joc col.lectiu i aprenem a gestionar les pròpies emocions quan guanyem, perdem o hem de demanar perdó a un company o companya.






També hem treballat l'equilibri i els llançaments i recepcions amb els saquets de colors.



Altres dies hem fet joc lliure amb el material de la sala de Psico: els matalassos, la barra d'equilibri, les peces toves i teles, el gronxador sensorial, ... Cadascú explora les seves habilitats motrius, creatives i relacionals.







PREPARANT L'ARRIBADA DEL CARNESTOLTES

Aquests dies estem molt enfeinats preparant les nostres disfresses. Pintem, punxem, enganxem ... i se'ns enganxa una mica de purpurina a les mans!
No us podem explicar de què ens disfressarem perquè és una SORPRESA!
Estem de sort perquè tenim uns grans col·laboradors de 4t d'ESO. El Guillem, el Joan, l'Aina i el Jordi ens han ajudat i ara ja són amics nostres. GRÀCIES!!!








I no us oblideu de les ordres més importants: les ordres del rei Carnestoltes. Aquí les teniu per poder-les complir bé cada dia.

Abans de dir-vos adéu, us ensenyem la nova cabana del pati. Encara estem descobrint tot el que hi podem fer, tot i això és molt divertit!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada