18 de març, 2022

EL NOU PROJECTE DELS CONILLS 18.03.22

 

Hola a tothom!
Com ja deveu saber, hem començat el projecte dels CONILLS.  Ens fa il·lusió poder haver triat el tema d'aquest projecte i posar-nos d'acord amb tanta facilitat.
Una de les coses que ens ha interessat ha estat la seva alimentació. Sabem que són herbívors i que mengen poc però moltes vegades al llarg de dia.
Hem estat parlant del conills que molts ELEFANTS han vist prop de la riera. També hem vist que hi ha moltes caques a terra, això ens ha fet pensar en qui les ha fet perquè per allà també hi passa un ramat de xais. Ara ja hem vist com són les caques de conill i les sabrem diferenciar quan hi anem.





Estem aprenent molt sobre els conills i volem recollir part d'aquests aprenentatges en un lapbook. Ja l'estem preparant i per decorar-ne una part, hem fet un collage de fotografies de conills. Vam retallar amb molta concentració!




















Volem millorar sempre i aquests dies estem practicant molt i de moltes maneres aquest traç que us ensenyem en aquestes fotografies.











ENGLISH TIME

Hello!!!

Els Elefants estan aprenent moltes coses sobre els conills, i per descomptat, també ho treballem in english! 

Un dia vam conèixer les parts del conill a través d'un joc... 

FIND THE CORRECT NUMBER

two ears, one tail, four paws...





Another day, we have learned where the rabbits live! 

In the sea? In the forest? In the sky?

Hem aprofitat també per poder parlar d'altres animals.


Hem vist històries molt divertides del Peter Rabbit🐰 us deixem a continuació una que ens ha agradat molt! 



FEM PSICO!

A Psicomotricitat hem fet curses grupals, comencem per parelles i mica en mica anem afegint membres al grup. Els objectius: córrer agafats de les mans i arribar tots junts al final. 





També estem practicant els llançaments i recepcions. Ho fem amb saquets (individualment i per parelles), amb globus, sticks i pilotes petites. Intentem fer bones passades als nostres companys i que els saquets i globus no caiguin al terra. Aquests materials ens van molt bé per controlar el moviment i millorar el temps de reacció. 




Abans de marxar us volem recomanar el teatre que podeu anar a veure aquest diumenge. Segur que us agradarà si hi podeu anar perquè és del conte "El peix irisat".





Fins aviat .....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada