12 de novembre, 2021

JA ÉS AQUÍ EL TROMPA, EL COSÍ DE L'ORELLETES 12.11.21

 Hola a tothom!

Ja ha arribat el TROMPA, el cosí de l'ORELLETES, a la nostra classe. Ens ha explicat que li ha costat molt arribar perquè és molt gran i s'ha trobat moltes dificultats pel camí. Ara que ja és aquí podem gaudir-ne cada dia. No cal que us expliquem com ens agrada d'abraçar-lo. 

Ens ha felicitat perquè sabem moltíssimes coses sobre els ELEFANTS i ens ha dit que som uns grans investigadors.

Volia marxar amb l'ORELLETES cap a la sabana africana, però es quedaran uns dies més amb nosaltres.

Així que hem arribat al final del nostre projecte i per acabar hem volgut ensenyar als ESQUIROLS i als XAIS la nostra exposició d'elefants de fang i hem volgut jugar, mirar contes, veure els animals en el mapa... Ens ha agradat molt compartir aquesta estona.


Hem fet molts elefants de color gris, però potser els més divertits de fer han estat per a la tapa de l'àlbum. Hem fet el color gris barrejant la pintura blanca i la negra fregant les mans. Ja veureu com hem fet la trompa amb el dit polze i les quatre potes amb els altres dits. 

 
Aquests dies estem practicant molt els números. Hem après a ordenar bé del 0 al 5. Quan algú ens els desordena, ens n'adonem de seguida i els tornem al seu lloc.
També estem aprenent a fer l'1 i el 2. Jugant amb la llum és més divertit!FEM PSICO!

A Psicomotricitat estem treballant l'equilibri i els desplaçaments. Els obstacles (peces de colors) ens permeten molts jocs: el joc de les cadires, el joc de la pesta alta, comptem fins a deu amb els ulls tancats, fem una cursa de circuits, el joc dels transports, ... i també construccions. 

L'HORA DE FER MÚSICA

A les estones de música hem escoltat la música de l'Elefant i el LLeó del "Carnaval dels animals". Hem après a reconèixer-les, una és més ràpida que l'altra, en una l'instrument protagonista és el piano i en l'altra, el contrabaix. Les representem amb el moviment, ens agrada molt els moments en que el lleó mou les seves urpes i persegueix a les preses!

Aquí teniu uns vídeos molt bonics d'aquestes audicions:ENGLISH TIME

Aquestes setmanes estem aprenent vocabulari del material de l'escola. Primer hem escoltat aquest conte i hem fet jocs demant material als nostres companys. Els hi feiem aquesta pregunta com en el conte: Can I borrow your pencil?. Ha estat una mica difícil però ho continuarem practicant. 


També hem cantat aquesta cançó i l'hem representat amb el nostre pencil i tocant els diferents objectes que va dient la cançó. 
Us deixem un joc que hem estat jugant a la classe. Els hi llegiu el que diu i ells l'han d'encertar. Són uns campions i ho han fet molt bé. Heu de clicar l'enllaç.
La pròxima vegada que mireu aquest blog descobrireu el nostre nou projecte. De moment només us diem que ja coneixem el Sr. Marcel·lí, que és un forner de primera.

Ja per acabar volem informar-vos que la setmana passada tota l’Escola Tabor ens vam reunir al pati esportiu per assistir a la presentació de l’objectiu general per al curs 2021/22. Enguany ajudarem a formar persones positives, entusiastes, creatives i disposades al canvi


Fins aviat! 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada