29 d’octubre, 2021

JA HA ARRIBAT LA CASTANYADA! 29.10.21

 Hola a tothom!

Aquests dies hem continuat descobrint més coses sobre els ELEFANTS. Hem llegit contes, hem vist més vídeos i sobretot hem conversat i hem compartit tot el que sabem.

Ens hem atrevit a dibuixar i escriure les parts del cos d'un elefant. Cada cop fem unes lletres més boniques!




Ja us vam explicar que comencem cada setmana triant els encarregats. Volem ensenyar-vos com ho fem. S'assembla molt a un sorteig perquè traiem la fotografia d'un de nosaltres de dins d'un sobre. Qui surt té la sort d'encarregar-se d'una de les tasques. Pot ser el primer de la fila i portar el cistell de les joguines o bé l'últim de la fila i revisar la classe, apagar llums, ... També ens agrada ser encarregats de repartir material, fulls i altres coses.







Avui us volem ensenyar com preparem el Teatre. Només som un grup perquè l'altre grup fa Jocs Lingüístics. Comencem sempre movent el nostre cos i jugant amb la veu perquè quan fem teatre necessitem expressar-nos corporalment i també amb la nostra veu. Després ja anem assajant, memoritzant tot el que hem de dir, aprenent com moure'ns, ... 








Ara que se'ns acostava la Castanyada, hem parlat molt de la tardor. Hem après o recordat moltes paraules relacionades amb aquesta estació de l'any. Segur que més d'un ELEFANT diu a casa que vol menjar MAGRANES, MONIATOS, CASTANYES... o que voldria anar a buscar BOLETS.

Hem tingut la sort de tenir moltes carbasses a la classe. En teníem de totes mides i colors. Hem pogut agafar-les, tot i que algunes pesaven molt, les hem tocat, olorat... i n'hem obert algunes per veure com són per dins.

Hem tret les llavors per assecar-se i poder-les plantar. Ens agradaria veure créixer carbasseres!

Hem pogut jugar a aparellar meitats de carbasses i a comptar amb les llavors. Com que la teacher també estava a la classe amb nosaltres, hem aprofitat per fer jocs com : find the pair (trobar la parella de la carabassa) o fer màgia i dir: one, two, three open the pumpkin. També hem comptat en anglès i hem parlat del color de la carabassa. 

 













ENGLISH  TIME

Aquestes setmanes hem estat parlant de la festa de Halloween. Hem representat i hem cantat unes cançons molt divertides, hem fet un memory de vocabulari d'aquesta festa i una màscara de ghost. Us deixem aquí les cançons perquè les pugueu cantar a casa. 


Amb aquesta cançó hem repartit els personatges i hem anat fent la seva mímica. Després hem dibuixat la nostra favorite Halloween costume.



També ens hem divertit molt cantant aquesta cançó ja que un feia de doctor, l'altre de mare i els altres de monstres.  





L'HORA DE FER MÚSICA
A l'hora de Música hem recordat les danses de la Castanyada: el ball de "La Castanyera", "La rumba de les castanyes", "El Marrameu", ... Algunes són en parella, d'altres en rotllana. Ja estem preparats per la festa!



I per acabar us hem de dir que hem fet uns panellets boníssims!
Hem barrejat tots els ingredients, després de rentar-nos bé les mans, hem fet unes boles ben rodones i les hem decorat amb pinyons, ametlles o codonyat perquè quedessin bonics. Cadascú ho ha fet com ha volgut i la safata plena dels nostres panellets feia goig.
Ens els menjarem amb les castanyes torrades quan celebrem la Castanyada amb tota l'Escola.
Si haguéssiu sentit l'oloreta que feien...















Us desitgem un bon cap de setmana llarg amb abraçades d'ELEFANT. 🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘







 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada