15 d’octubre, 2021

JA SOM ELEFANTS! 15.10.21



JA SOM ELEFANTS

I també comencem el nostre blog. Esperem que tot el que us anem explicant us sigui interessant i així pugueu anar seguint les nostres activitats a l'escola.
Hem començat un curs nou amb les seves novetats, però continuem amb les mesures d'higiene i de protecció necessàries. 
Tenim moltes ganes de jugar, compartir experiències, aprendre i fer-nos grans plegats.




Podem explicar-vos que estem avançant molt en el nostre projecte: ELS ELEFANTS.
El vam començar de seguida que vam rebre una carta de l'ORELLETES demanant-nos ajuda per poder tornar a casa seva. Així que ens estem convertint en veritables investigadors sobre els ELEFANTS.
Mireu quantes coses sabem:

SÓN MAMÍFERS. 




CONEIXEM LES PARTS DEL SEU COS. 



VIUEN A LA SABANA AFRICANA O A LA SELVA ASIÀTICA.




VIUEN PLEGATS I CUIDEN MOLT BÉ LES SEVES CRIES.

MENGEN MOLT!!!! Els agrada menjar herba, fruites, escorça,....

Gràcies a totes les famílies per ajudar-nos a descobrir quins animals viuen al mateix lloc que els ELEFANTS africans i asiàtics. Hem fet un mapa gegant! Hem omplert la terra de lavanda ben aromàtica i els mars i oceans amb papers blaus. Ara podrem jugar posant els animalons al seu lloc.











A la classe tenim molta feina. Comencem els dilluns amb una bona conversa i decidint els encarregats de la setmana. Cada dia volem saber si tenim psicomotricitat, jocs matemàtics o lingüístics, Steamglish,... Aquest curs tenim una novetat: Filosofia! Els dijous a la tarda esperem quina sorpresa ens porta la PEPA dins la seva capsa. Així que els dijous comencem la tarda en la nostra rotllana, ben atents i il·lusionats per poder obrir aquesta capsa.








FEM PSICO!
Els divendres pel matí és l'estona de psicomotricitat i comencem el dia exercitant el nostre cos. Els primers dies hem jugat lliurement a la sala, això ens encanta! Saltar amb la corda com el Tarzan, baixar i pujar pel tobogan i jugar amb les peces de construcció, etc.
Altres dies fem psico al pati, on podem fer més jocs de córrer, saltar, jocs col.lectius i per equips.










L'HORA DE FER MÚSICA
A les estones de música hem après les cançons de "Mireu allà dalt" i "M'he comprat un elefant". Les cantem amb mímica, les ballem, juguem al so i silenci amb elles, les acompanyem amb instruments, ... També hem escoltat l'audició de Henry Mancini "El petit elefant" i hem representat una manada d'elefants que van fins a un estany a refrescar-se.









ENGLISH  TIME
Aquestes setmanes amb la Teacher  hem estat cantant aquestes cançons que els hi estan agradant molt i ens demanen que les posem en el blog per poder-les cantar a casa. Així que a practicar!

Sempre comencem amb aquesta cançó per saludar-nos i preguntar-nos com ens diem. 





Aquí teniu el vídeo perquè veieu com de bé ho fan!




I aquí teniu la cançó que ens demanen cada dia perquè els hi encanta!


Finalment hem estat parlant i descobrint les característiques dels elefants i conèixent el seu nom en anglès: trunk, tusk, legs, tail, big ears,... També hem representat aquesta cançó fent l'escenificació dels diferents animals. 



Ens acomiadem esperant que balleu i canteu aquestes cançons dels ELEFANTS. A l'escola ho fem sovint i volem que també pugueu fer-ho en família.
Una abraçada ben gran!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada