29 d’abril, 2022

LES HORTALISSES DEL QUIMET 29.04.22

Després d'uns dies de festa i de la celebració de Sant Jordi, tornem a ser aquí per explicar-vos les nostres novetats.

Primer de tot us volíem dir que estem molt contentes de que ja no cal portar mascareta. Ara podem gaudir dels jocs matemàtics amb els nostres companys sense haver d'anar amb mascareta, ens podem veure els  somriures i no passar tanta caloreta!

Per començar volem saber si us va agradar la rosa que us vam regalar i el nostre poema de Sant Jordi.

Aquí ens podeu veure recitant-lo.




Estem ben immersos en el projecte de l'hort. Una hortalissa que ens agrada és el pèsol. Sabem que la tavella creix de la flor que fa la planta. Vam veure que en unes tavelles encara quedaven pètals de la seva flor.

Tot i això, la part més divertida de l'activitat va ser d'estavellar els pèsols i descobrir quants n'hi havia dins de cada tavella. En les més grans n'hi vam arribar a trobar-ne 7.








El QUIMET, el nostre espantaocells, ens va portar unes quantes hortalisses perquè les poguéssim conèixer millor. Les vam tocar, olorar ... i observar bé. Vam necessitar les lupes per veure'n tots els detalls.

Vam descobrir que algunes tenien llavors i les vam treure per assecar-les. Quan estiguin ben seques les sembrarem perquè germinin i creixin.













Cada vegada coneixem millor les figures geomètriques, fem classificacions més complicades i ens inventem jocs.
Us n'explicarem un que vam fer.
Un ELEFANT sortia de la classe i un altre dibuixava a la classe els atributs d'un bloc lògic a la pissarra digital. Després l'ELEFANT que havia sortit, tornava a entrar i havia de buscar el bloc segons els atributs de la pissarra. Som tan eixerits que tothom el trobava.
 
               👏👏👏👏👏👏👏👏👏










Els dijous la teacher Mireia ens explica i ens pregunta moltes coses. Nosaltres intentem respondre en anglès, però quan no ho sabem dir, ens ajuda. 
Un matí vam gaudir moltíssim del conte que ens va explicar "The circus" que parla dels diferents 'feelings' (tired, happy, sad, nervious...). 
Hauríeu d'haver vist amb quina atenció l'escoltàvem!




L'HORA DE FER MÚSICA
Fa unes setmanes que a l'hora de música escoltem "La primavera" de Vivaldi. Primer vam veure un vídeo, després vam representar les flors, els ocells, el riu, la tempesta i el Sol amb el moviment. Finalment, hem fet un dibuix d'aquesta audició.


 



ENGLISH TIME

We are very happy perquè ja sabem diferenciar les diferents mides en anglès. Les vam aprendre fent un joc de classificació: small, medium and big.






Us presentem a...

THE VERY HUNGRY CATERPILLAR


És un conte molt divertit sobre una "caterpillar" que té molta gana y cada dia de la setmana va menjant diferents fruites: A
pples, pears, plums, strawberries, oranges...

Us deixem una cançó que hem representat a la classe:



See you soon! 👋



Esperem poder-vos ensenyar l'hort ben aviat!

               🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘🐘

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada